Hej, jag letar efter fetisch-kontakter längs motorvägen, dvs på rastplatserna för det är inte lika lätt att knulla på vägen, flin. Så vem vill knulla mig på toaletten, ta mig riktigt hårt på en rastplats och slita av mina underkläder från min kropp. Jag älskar det.

Jag låtsas vara en blyg liten kvinna och låter sedan håriga, tuffa män plocka upp mig som bara har en sak i tankarna, knulla tills dom kommer. Är du tillräckligt hård för mig, är du villig att komma på mig och kanske till och med använda mig som toalett?

Bilderna i min profil är tagna förra veckan vid en rastplats i Danmark. Alla är inte utrustade med snygga toaletter och en del skithus måste betalas. Man kan fortfarande bli riktigt kåt och det finns gott om plats för det. Men självklart är jag också på väg i Sverige, åtminstone cirka 20 mil runt mitt hem, jag bor i Göteborg.

Så om du är i mitt område just nu, gillar heta damunderkläder och sexiga kroppar insvepta i het nylon, bara skriv eller chatta här.

Parkeringssex är coolt

Jag är alltid online, har alltid mobilen med mig, så fort någon skriver eller vill chatta så ser jag det och hör av mig. Så varsågod, jag vill gärna ha en rakad kuk, väntar på den med längtan.

Jag vill träffa kåta herrar mellan 30 och 60, jag är för övrigt 42 år och jobbar i ett litet speditionsföretag i vanliga livet, så jag hinner oftast bara träffas på helger eller kvällar.Leave a Reply