God morgon kära ni, jag heter Peggy och jag är en ung i sinnet, 47-årig hemmafru från Lund. Jag letar efter kåta killar över 20 år som vill besöka mig och ge mig ett gott privat knull. Jag kan som sagt ta emot besök, har inga ekonomiska intressen och det enda jag vill är att bli knullad riktigt bra.

Eftersom jag bor ensam kan jag göra vad jag vill. Jag bryr mig inte om mina nyfikna grannar. Då och då blir jag lite högljudd när jag får orgasm men de borde bry sig om sin egen skit istället.

Med mig upplever du riktigt hemmafrusex och du kan knulla mig gratis. Ta bara med något gott att dricka eller något att röka. Vad exakt ska jag säga till dig senare när vi kan prata i telefon.

När det kommer till sex är jag ett 3-hålssto och jag gillar också att bli knullad riktigt hårt. Jag gillar att få min fitta slickad, bli tillfredsställd med fingrarna och gillar att suga din kuk. Jag föredrar att bli knullad bakifrån eller rida på dig.

Mina bröst är spänstiga och jag gillar när de knådas hårt eller du kniper mig på bröstvårtorna, helst precis innan jag kommer. Smärtan får mig sedan att spruta medan jag kommer. Jag skulle också vilja prova lite mer svåra grejer. Kanske kommer du att upptäcka min undergivna och maso-sida.

Skulle du vilja besöka mig? Skriv ett meddelande så ordnar vi allt annat!Leave a Reply