Hej alla, jag heter Sandy och jag kommer från Malmö. Jag är 24 år ung och singel. Jag är ganska blyg av naturen och egentligen förväntas alltid motsatsen av mig. Med min annons ”Sexig blondin söker gratis sexkontakter” kommer jag förhoppningsvis att vända mig till rätt män nu.

Jag är inte ens så engagerad i en mans utseende eller ålder. Han ska bara vara en kåt och cool kille och helst riktigt bra i sängen! Det är därför äldre män upp till 50 kan registrera sig här liksom unga killar över 20. Jag letar inte efter ett permanent förhållande utan snarare något som en sexvänskap. Jag skulle också vilja lära känna inte bara en utan flera män.

Förresten, jag tror att det är bättre om jag har ett val av män. För det första, som kvinna kan man lära sig något av alla killar under sex, och för det andra är det bara fantastiskt att bli knullad av så många män!

Blondin letar efter gratis sexkontakter och kan bli knullad gratis!

Inte för att någon skulle tro att jag var en hora eller hobbyhora. Jag är i bästa fall en slampa och då är jag en fri själ. Jag vill hitta gratis sexkontakter här för jag har bara inte blivit knullad riktigt bra på länge. Jag är till och med riktigt kåt just nu!

Jag föredrar män som också har spontantid. För ett knullmöte passar det mig bäst på kvällen eller helgen. Vi kan träffas i min lägenhet för ett sexmöte. Vi går sedan till den närliggande bistron för att lära känna varandra. Men vi kan prata om det direkt i telefon.

Jag är förresten online nästan hela dagen, så du får svar ganska snabbt om du hör av dig. Så nu är det upp till dig! Så om du vill knulla en blond brud, hör av dig!Leave a Reply