Fantasy blir verklighet för min fru

Posted by admin on söndag dec 17, 2023 Under Sexannonser

Vi är ett gift par i 40-årsåldern som har varit gifta i mer än 15 år. Min fru Ida är fortfarande en härlig dam med en frodig kropp, långt mörkt hår och stora läckra bröst. De är helt klart ett blickfång för de flesta män, något hon är fullt medveten om. Jag har en ganska normal form, kort, mörkt hår och något över genomsnittet utrustning som fortfarande fungerar som den ska. Tillsammans har vi vuxna barn som sedan länge flyttat ut. Det betyder att vi har gott om tid att ta hand om varandra när vi vill. Trots vår ålder och många år tillsammans har vi ett väldigt bra sexliv där vi tänder på varandra. Vi knullar ofta, och är väldigt öppna för varandra om önskningar och fantasier.

En fantasi som vi båda tänder på är att vi har sex med andra, och Ida tänder verkligen på en extra man med en stor kuk. Jag gillar också det här mycket, och tanken på att en främmande man knullar min fru gör mig till något våldsamt. Därför har vi pratat flera gånger om hur det här ska gå till och Ida ville att det skulle vara en helt okänd man som bor långt bort för att det inte skulle bli någon kontroll. Valet föll därför på att skapa en profil på en dejtingsajt med den oursprungliga användaren ”Extra man to couple”. I profilen presenterade vi oss som ett trevligt och attraktivt par som ville ha kontakt med en extra man för ett eventuellt möte. Vi bifogade några presentabla bilder på oss utan att visa våra ansikten, och med huvudfokus på Ida och hennes kropp.

Det tog inte lång tid innan den ena efter den andra skickade meddelanden till oss, och de skröt om hur underbar Ida var och att de gärna ville träffa oss. Men de flesta var inte aktuella alls. Många kåta män i alla åldrar som bara letade efter ett snabbt knull. V höll nästan på att ge upp, men en dag kom det en artig förfrågan från en man som verkade intressant och som hette Henrik. Det visade sig vara en välutbildad man i vår ålder. Han var skild med vuxna barn och bodde ensam i Bergen, och på grund av jobbet reste han mycket. Ida var nyfiken på om han dejtade eller hade en flickvän, men han hade inget bestämt. Däremot brukade han ganska ofta träffa damer eller par genom dejtingsajten vi var på, och några av dem hade han flera dejter med för sex. Faktum är att han mest njöt av att träffa par som oss där han och mannen tillsammans kunde tillfredsställa kvinnan. Så småningom blev budskapen mer och mer intima och vi delade rasande bilder med varandra. Henrik hade en jättefin kropp och var ganska mäktig, och när han skickade en bild på sin erigerta kuk sa Ida: – Wow vilken stor och läcker kuk han har, den skulle jag vilja testa! Jag höll helt med henne, det här var en otroligt fin kuk som jag skulle älska att hon skulle smaka på. Henrik var också väldigt exalterad över bilderna på Ida, och han kommenterade tydligt att han gillade det han såg och att hon var underbar.

Efter lite meddelanden kom vi överens om att träffas. Först att se hur kemin var, och möjligheten att gå hela vägen fanns säkert där. Ida var upprymd och kåt, och tanken på vilken möjlighet som låg framför oss tände oss något häftigt. Vi hade utsökt sex där vi fantiserade om Henrik och vad han skulle göra med min fru. Vi kom överens om att Henrik skulle komma till Oslo en helg för att träffa oss, och vi bokade ett hotell på Oslo Plaza. Redan på fredagsmorgonen körde vi in, och överenskommelsen var att vi skulle träffa Henrik kl 20 på en klubb där det var lite vuxen kundkrets.

Framme vid hotellet checkade vi in ​​och hittade vårt rum. Rymlig och bekväm med en stor säng. Vi tog en dusch och Ida tog gott om tid i badrummet för att putsa sig. Hon hade tagit ett par rundor solarium, och hennes hud hade en gyllene och fin ton. Ida hade köpt nya underkläder för tillfället, och hon var en fantastisk syn i ett snyggt svart set med en bh som framhävde hennes läckra tuttar och en matchande stringtrosa. Synen gjorde mig kåt, och jag var bara tvungen att smeka henne lite. Ida flinade åt min reaktion och sa: – Vänta bara, du fattar nog. Jag la mig på sängen medan jag väntade på henne, och det var en riktig syn när hon kom från badrummet välputsad. Hon bar en tajt svart klänning med ganska stor urringning, satte upp håret i en knut och hade sminket sig ganska mycket med knallröda läppar. – Wow, du är så vacker och sexig, kära du! Henrik måste också gilla det här, sa jag till henne.

Vi hade fortfarande gott om tid tills vi skulle träffa Henrik och under tiden gick vi till en restaurang för att äta. Ida strålade vid bordet och vi hittade så småningom något vi ville beställa. Maten och dryckerna var utsökt, och vi njöt av oss själva. Samtalet kretsade naturligtvis kring Henrik och att vi snart skulle träffa honom. Ida gnistrade, och jag kunde se på henne att situationen hade gjort henne kåt. Vi var båda exalterade över att träffa Henrik, och vi kom också överens om att sluta om vi inte hittade kemin. Det viktigaste var att Ida gillade honom, och hon skulle ge mig en signal om hon ville gå hela vägen. Som gentleman antog vi att han skulle bjuda Ida på något att dricka, och om hon svarade ”champagne” betydde det att hon ville knulla honom. Annars skulle hon bara ha en Farris.

Klockan närmade sig 20.00 och vi gick hand i hand mot mötesplatsen. Jag höll runt Ida lite och strök henne lite och frågade om hon var upprymd. – Ja, jag är upprymd och lite kåt ska jag erkänna, jag hoppas bara att han är vad jag tror. Vi hittade ett bord lite ur vägen för lokalen och beställde något att dricka. Ida satt där och strålade, upprymd och upprymd och hon var ett blickfång för dem som råkade passera oss. Till slut kom han, och både Ida och jag reste oss från stolarna. Henrik var klädd i vit skjorta och tighta svarta jeans, med renrakat huvud och 2 dagars skägg som min fru tycker är sexigt. – Hej, Henrik här, sa han och skakade min hand först med ett fast handslag. – Hej Ida, du ser ännu bättre ut än i verkligheten, sa Henrik och gav henne en kram. Jag kunde se att Ida slöt ögonen och luktade på honom. Vi satte oss ner och samtalet gick så småningom ganska lätt. Henrik visade sig vara både trevlig och charmig och jag kunde se på Ida att hon tyckte om honom. Jag var spänd på att se om hon nu skulle dra sig tillbaka eller gå hela vägen, och för mig var Henrik säkert den jag skulle släppa lös på min fru. -Någon som vill ha något att dricka? Henrik tittade på oss båda. – Jag tror faktiskt att jag vill ha champagne själv, sa Ida. Åh, det var nyckelordet. Jag tittade på Ida som log brett och gjorde tummen upp för henne. Henrik gick för att beställa, och jag satte mig bredvid Ida. – Så du gillar Henrik? – Ja, väldigt mycket, sa hon. Henrik kom tillbaka med ett glas champagne till Ida och en öl till mig och honom. Rödad i kinderna tog Ida en klunk ur glaset och tittade på mig. – Jag behöver bara en tur på toaletten, sa jag och lämnade de två till varandra. Jag tittade på Ida och nickade till henne.

När jag kom tillbaka såg jag en syn som förvånade mig. Henrik och Ida satt bredvid varandra i soffan och de var helt uppslukade av varandra. De satt och kysstes som tonåringar som precis blivit kära. Henrik kände på min frus bröst, och hon masserade Henriks gren. Jag blev akut avundsjuk, men samtidigt var det något väldigt spännande med det hela. Det här var vad vi ville testa, och min fru hade helt klart hittat en värdig kandidat.
– Så här sitter du och njuter, sa jag. De tog sig ur situationen och båda skämdes lite över att ha blivit tagna på bar gärning. Jag sa att de kunde gå till hotellrummet och börja utan mig. Detta var något jag och Ida hade kommit överens om, eftersom hon skulle vilja vara ensam med Henrik ett tag innan jag gick med. De tyckte att det var en bra idé, och de skulle ha 20 minuter för sig själva innan jag kom. Det enda villkoret jag hade var att Ida skulle skicka mig en snap när de var på jobbet, men annars fria tyglar att göra vad de ville. Henrik tog Ida i handen och ledde henne ut från lokalen och mot hotellrummet. -Vi ses snart älskling, var det sista Ida sa och gav mig en puss.

Där satt jag igen och såg min fru gå med en annan man. En konstig känsla, en blandning av svartsjuka, kåthet och otrolig upphetsning. Men det här var vi överens om att vi ville testa, och det var min fru som skulle få utspela sig. Tanken att hon skulle ha sex med Henrik var väldigt rätt, och att Ida skulle roa sig med den stora kuken var en ljuvlig tanke. Många tankar for genom mitt huvud medan jag väntade. Vad händer? Hur går de vidare? Dra sig Ida tillbaka? Jag satt och surfade i telefonen medan jag väntade. – Pling. Det var ljudet av telefonen som annonserade ett nytt meddelande på Snap. Jag öppnade den och det jag såg var otroligt spännande. Det var en bild där Ida hade Henriks stora kuk i munnen och han sög, klänningen var av och jag kunde se att hon fortfarande hade behå på sig. Så otroligt läckert att se Idas röda läppar runt den läckra kuken. Jag kunde knappt vänta med att gå över till dem och delta, men gav dem lite mer tid.

Med stor spänning och stel kuk gick jag till hotellet och in i rummet. Där låg Ida och Henrik nakna i sängen och smekte varandra. Synen gjorde mig om möjligt ännu kåtare. – Hej älskling, där är du. Kan tro att vi hade en fantastisk tid här. Henrik har en otroligt läcker kuk, och han har varit väldigt läcker med mig, sa Ida. Hon hade haft hans kuk både i munnen och i sin fitta, och de hade båda nått en intensiv och läcker orgasm där han hade tömt sig inuti henne. Jag klädde av mig och min stela kuk stod på uppmärksamhet. Jag kunde se att Idas fitta var blöt och det droppade sperma ur den. Det här var en så otroligt sexig syn att jag låg mellan hennes ben och började slicka henne. Det var spännande att känna smaken av både honom och henne, och jag slurade safterna och slickade den svullna klitorisen. -Mmmm så läckert, fortsätt så kära, sa Ida medan hon stönade och vred på hela kroppen.
– Ja, fortsätt, herregud, fortsätt, jag kommer, ahhhhhhhaaa, stönade Ida medan hon bara skakade och kom mot min mun. Jag la mig på andra sidan henne och kysste henne. – Mmmm det här var jättegott, sa hon och njöt av smaken av både henne och Henrik.

– Jag skulle vilja se när du gosar med Henrik, sa jag till Ida. Hon log och vände sig mot Henrik. Han hade redan en halvhård kuk efter utlösningen och Ida tog den i handen, skakade den några gånger och tog den i munnen igen. Vilken härlig syn. Här låg jag med en riktigt stel kuk, och min fru sög en främmande man. Henriks kuk hade blivit stor och stel igen och Ida hade nästan svårt att hålla den i munnen. – Nu måste du knulla henne Henrik, jag vill se när du tar henne. Hon gillar att bli tagen bakifrån, sa jag. Ida stod villigt på alla fyra i sängen och presenterade sig i en sexig pose. Henrik ställde sig bakom henne och kände på hennes fitta. – Ja, kör in din läckra kuk i mig, frågade Ida. Hanens huvud var stort, och det var härligt att se när han försiktigt styrde in den stora kuken i min frus fitta. – Mmm, ja, vad härligt det är att känna din kuk inom mig, du är så sjukt härlig, tjötade Ida. Henrik körde sin kuk in och ut ur hennes fitta, och Ida tjöt och njöt av det hela. – Kom kära, jag vill suga dig samtidigt som Henrik knullar mig, sa Ida och jag la mig på rygg så att min fru kunde ta min kuk i munnen. Så otroligt skönt att känna att Ida suger mig samtidigt som Henrik knullade hennes fitta. Jag hade drömt om detta, men det var ännu mer spännande och läcker än jag hade föreställt mig. -Mmmm du har en sån läcker kuk Henrik, jag kommer snart tillbaka, nästan skrek Ida samtidigt som hon sög min kuk så gott det gick. Herregud, ja, jag kommer, jag kommer, skrek Ida.
-Sspruta mig full, ropade hon. – Ja, jag kommer! Henrik kom med ett vrål och tömde sig med ryckningar i hela kroppen. Det här var så gott att jag kom så otroligt gott i munnen på Ida. Hon svalde en del av sperma medan resten landade på hennes bröst och kind. -Mmmm något så läckert och sexigt, sa Ida och gav mig en blöt kyss. Både jag och Henrik var bra nöjda och vi la oss på varsin sida om Ida och strök henne.

Efter ett tag fick Henrik gå. Han skulle vilja äta frukost med oss ​​nästa morgon på hotellet innan han tog flyget hem till Bergen. Ida gav henne en lång och läcker kyss, och sa att det hade varit en underbar upplevelse. – Du är så otroligt härlig, Ida, det var en fantastisk upplevelse att ha sex med dig. Det här skulle jag vilja upprepa, sa Henrik. Ida kom fram till mig igen med en glöd och tillfredsställelse som gjorde mig glad. Vi låg på sängen och pratade om vad vi upplevt. Ida sa att de nästan hade slitit av varandras kläder när de kom till hotellrummet. Hon tyckte Henrik var snygg, och att hans kuk var otroligt läcker. Min kuk hade rest dig upp igen, och den intensiva upplevelsen gjorde mig kåt igen. – Jag tror att du behöver knulla igen, sa Ida. Jag la henne på ryggen och körde in min kuk i henne. Det var både slätt och blött där efter att Henrik hade tömt sig, och det behövdes inte många stötar innan jag fick min andra orgasm när jag tömde mig inuti henne. Utmattade somnade vi snabbt, både väl nöjda och belåtna.

Nästa morgon vaknade vi väl utvilade, men samtidigt lite trötta. Vi pratade om upplevelsen med Henrik, och Ida tyckte att det var ännu godare än väntat. Hon berättade för mig att jag fortfarande var en god älskare och make, men att en främlings kuk hade varit en läcker upplevelse. Vi duschade länge och låg nakna på sängen för att prata. Idas fitta var både öm och svullen, men hon hade fortfarande den goda darrande känslan i kroppen. Vi klädde på oss och Ida städade sig snabbt i badrummet. Den sexiga klänningen var utesluten till frukost, så hon tog på sig jeans och en blus.

Nere i frukostrummet hittade vi ett bord vid fönstret. Vi fyllde på med det goda utbudet som ofta finns på hotellfrukostar, och gott om kaffe och juice. Efter en stund kom Henrik och satte sig vid vårt bord. – Tack båda två för igår, det var en underbar upplevelse. – Tack också, jag har väl aldrig känt mig själv så ingående förut, sa Ida och log från öra till öra. – Jag vill gärna träffa dig igen om tillfälle ges. Du är en härlig och sexig kvinna, sa Henrik. – Tack så mycket, sa Ida. – Du är också vacker och trevlig, och din kuk är något av det läckraste jag någonsin känt, sa min fru. – Mitt tåg går inte på en timme till, ta gärna en runda till om du vill, sa Henrik. – Jag måste registrera mitt pass, men kika gärna runt om du vill, sa jag till min fru.
Ida sa att hennes fitta var ganska öm efter gårdagen, men hon ville inte låta denna möjlighet gå förbi. – Njut kära du, jag väntar bara här nere. Henrik tog Idas hand och ledde henne ut ur frukostrummet och mot hissen. Jag drack lite mer kaffe och surfade på nätet. Efter ca 10 minuter kom det ett ping på min mobil. Lite skakig öppnade jag snappen och det som kom upp på skärmen var en bild där Henrik hade sin stora kuk djupt inne i min frus fitta med texten: Enjoying my delicious dick…

Leave a Reply