Vill nån värma mej?

Posted by admin on måndag feb 27, 2023 Under Sexannonser

mina små sexiga bröstJag fryser, det är jämt kallt brrr. Även om det är vår och sommar hmmmm och är man singel så är det sååå trist att inte ha nån att mysa med i soffan och i sängen. Jag söker nån att mysa med om det blir nåt mer så blir det så, annars blir det bara mys, vi får se när vi ses och hur vår kemi stämmer osv.

Du är en kramgo och mysig kille och du precis som jag uppskattar raka och ärliga svar, inget tramsande och sånt. Singlar är det jag är intresserad av, ni som är upptagna kan pysa vidare, för ni är inte alls intressanta för mej. Utseendet är väl viktig men det är skitsvårt att säga hur du ska se ut, det vet jag när jag ser dej. Du är hel och ren, problemfri och öppen och redo att vidga dina vyer. Hör av dej så snackar vi vidare. Kram

Leave a Reply