Vi två mysa tillsammans, jag älskar att mysa och gosa hett

Posted by admin on onsdag jan 11, 2023 Under Sexannonser

mysa och gosaLängtar efter en kille som kan värma mej. Älskar att mysa och gosa tillsammans och göra det hett. Hösten och vintern är kall och då saknar jag sommarvärmen och när sommaren är här brukar det ändå vara kyligt.

Jag är en söt och snäll tjej som gillar det mesta. Sitter gärna vid teven med tända ljus och en kopp te. Tycker om att gå på bio eller duka fint och göra en god middag.

Jag ser väl ut som en sån där helylle tjej som det kallas. Men jag har en hemlighet, i de lugnaste vatten. Jag älskar mjuksex, kärlek, passion. Kramas, gosa och ta långa morgnar i sängen. Såklart! och det kan nog dom som ser mej tänka sej.

MEN! jag tror inte att de gamla tanterna som jag brukar prata med kan tro att jag älskar att suga kuk! Jag verkligen älskar att slicka skaftet och spela med tungan över ollonet. Att slicka kulorna. Och jag blir så fruktansvärt kåt när en man sätter sig över mej så jag får gnugga med hela ansiktet!!! Blir väldigt kåt av killen kör kuken mellan pattarna på mej. Det får gärna gå och spruta i mitt ansikte.

Så man kan lugnt säga att skenet bedrar hehe. Jag hoppas att få många pungkulor i ansiktet. Att få någon att mysa med under täcket så vi blir så varma och svettiga att vi slänger det på golvet. Jag vill att vi chattar först för att se så vi är på samma nivå. Det hade varit jätte mysigt om vi kunde kela och mysa i tv soffan och fika först. Sen kanske jag ber dej att ta av dej jeansen. Och vi fortsätter i sängen. Du sover över. Vi har många kalla nätter framför oss att värma varandra på. Puss på ollonet.

Leave a Reply