Sambotjej vill ha ett diskret förhållande sidan om

Posted by admin on tisdag feb 14, 2023 Under Sexannonser

sambotjejHallå där! Här finns en sambotjej som vill ha ett diskret förhållande vid sidan om. Jag är ute efter bara sex med dej och har en del krav du måste uppfylla. Snälla, svara mej inte om du inte motsvarar dom!

Du är en väldigt fräsch och snygg man mellan 35-45 år. Självsäker, har en bra position på ditt arbete och lever redan i ett fast förhållande som du inte har för avsikt att göra slut på. Du gillar sex i alla dess former och tänjer gärna på gränserna.

Du tycker om att hålla din kropp i god form och tränar några gånger i veckan. Du har tänkt tanken på att ha en sexuell relation vid sidan av ditt förhållande där du kan leva ut olika sexuella fantasier inom det normalas gränser och vill att allt sköts diskret. Du känner liksom jag att detta skulle gagna det förhållande du lever i.

Du har så pass god ekonomi att du kan dela kostnaden för ett hotellrum en- två ggr i månaden med mej! Vi ses på chatten och lär känna varann innan vi går längre, och jag kommer där att låta dej få se vem jag är. Givetvis måste du också kunna verifiera vem du är! Hoppas på detta!!!

Leave a Reply