Jag är trött på one night stand på krogen

Posted by admin on tisdag mar 28, 2023 Under Sexannonser

Jag är trött på one night stand på krogenSå därför söker jag inget one night stand här utan en killer som jag kan ringa när jag är kåt. Kanske ringer jag dej när jag kommit hem från krogen, typ mitt i natten, då ska du komma. Eller så ringer jag dej mitt i veckan, nykter och städad eller ja, jag kan ringa dej när som helst. Sugen på att ställa upp då?

När man har one night stand så brukar det inte bli så bra sex. Dels är man lite (eller mycket) berusad, då blir det sällan bra. Killar som är packade kan knulla 5 timmar nonstopp men det är ingen hitt. Alkoholen gör att känseln försvinner och det är inte så nice. Men om man känner varandra sexuellt blir allt så mycket bättre. Ställer du upp och kommer när jag ringer dej?

Leave a Reply