Jag är sugen på en spännande blind date

Posted by admin on tisdag apr 4, 2023 Under Sexannonser

blind dateEn blind date, det låter skitspännande, kan ju gå hur som helst och det är väl det som är så spännande. Jag visar min bästa sida hahaha, nä skämt åt sido, jag ser väl helt okej ut, jag är nöjd själv. Det är väl det som är det viktigaste, men i slutändan måste även du gilla det du ser för att det ska bli något, seriöst eller mindre seriöst.

Bara tanken på att träffa en kille som jag inte vet ett enda dugg om är spännande. Nu vet jag att det också är en stor risk, det finns knäppskallar överallt, men jag hoppas att ingen sån svarar mej. Det viktiga är att du är seriös och inte har onda avsikter. Därför vill jag, för min egen säkerhets skull, träffas på en offentlig plats där det är många andra människor. Du får i princip inte veta något om mej innan vår blind date. Är du seriös tycker du det är okej.

Sen vad denna blind date leder till det har jag ingen aning om. Det enda jag vet är att jag är singel och varit det ett tag. Trivs bra med det men som alla andra så vill jag också bli kär. Våren och sommaren är en underbar tid att vara nykär, så jag hoppas på tur. Men en gång för alla, det är inte kärlek jag söker nu utan lite spänning i den grå vardagen. Sen om det utvecklas till nåt mer är det bara positivt.

Leave a Reply