Jag är Uta och kanske kommer jag snart att vara din mycket privata glädjegivare. För fickpengar ska jag ha ett spännande engångsligg med dig. Jag är ingen professionell hora, jag försöker bara tjäna lite extra pengar.

Du konfronteras nu med vetskapen om att det finns en kvinna som kommer att uppfylla dina mest intima önskningar för lite pengar. Hur kommer du att hantera detta? Jag vill inte berika mig själv med dig, jag ser det mer som en uppskattning av mina utsökta kärlekstjänster. Du får en av de mest spännande kvällarna i ditt liv och jag får en liten avgift för det.

Sugen på ett engångsligg?

Några av de män som känner mig bättre säger att jag är en sexmissbrukare. Det kanske är sant, jag är lite av en nymfoman på ett sätt. När jag blir knullad stängs mitt sinne av och jag blir ganska vild och ganska ohämmad.

Egentligen är jag väldigt blyg, jag blir bara stygg så fort jag har en penis i handen. Det kommer absolut inte att störa dig och jag bryr mig inte heller, jag har vant mig vid det. Om du vill ha ett engångsligg och du är villig att betala lite fickpengar för det, då är det en win-win situation för oss båda.

Sex behöver inte vara dyrt

Jag ska bara stanna hos dig över natten och skämma bort dig. Vad tror du om det? Det är en bra idé att ha en varm, mjuk och väldigt gosig kvinna vid sin sida. För den här ena natten är jag din, hud och hår, och du kan göra saker med mig som du aldrig ens drömt om.

Jag gillar tuffa män som bara luktar dominans, jag gillar män som vet vad de kan göra med en kvinna. Är du en sån man? Låt oss då ha ett engångsligg och en rolig kväll. Eller behöver du en spark i röven för att hitta lyckan?

Om du inte hör av dig, då tillhör natten någon annan och han knullar mig. Så var inte en mes, utan registrera dig och skriv något om dig själv. Gärna med foto.Leave a Reply