Hej, hej där ute till alla som är bondage-fanatiker som jag. Jag letar efter en man eller ett par som känner för att hänge sig själva till detta nöje. För vem det inte är så viktigt hur man ser ut. Som är av åsikten att bara en sak räknas och det är det roliga med fetischsex.

Gammal eller ung, fet eller smal, det spelar ingen roll, huvudsaken är att man förstår varandra. Om kemin stämmer, om man säger, så spelar resten ingen roll. Så om du tycker precis som jag, skriv eller chatta med mig. Jag är en 35-årig kvinna och bor i det vackra Göteborg.

Jag jobbar där på ett litet lastbilsföretag som kontorsarbetare. Mitt jobb är ganska tråkigt, så jag behöver en balans på min fritid. Något som verkligen kickar igång mig och eftersom jag är helt inne på sex så kan jag inte få nog av det, jag skulle vilja leva ut det varje dag.

Men bara lite BDSM, inte den hårda sidan, mer för svaghjärtade. Det var därför jag registrerade mig här. Borde skriva mycket om mig, men jag kommer inte på så mycket. Jag är bättre på att småprata, jag är bra på att tala med främlingar.

Bunden och knullad

Jag skulle föredra ett par som verkligen vill ägna timmar åt att fullfölja sin önskan. Kanske kan jag hitta något lämpligt par här. Jag är riktigt exalterad. Jag anmälde mig också på en annan sajt. Jag brukar inte vara ett så stort fan av internet, men för något sådant här är det definitivt fantastiskt.

Så nu räcker det verkligen, känner du som jag så skriv ett meddelande till mig eller så pratar vi i chatten. Då och då är jag online.Leave a Reply