Vill träffa en kille att umgås med och göra allt med

Posted by admin on söndag nov 6, 2022 Under Sexannonser

en kille att umgås medVill du ses? Jag vill ha en kille att umgås med helt enkelt. Vi kan hänga lite och ta en kaffe eller en öl. Jag gillar att hänga på olika fik och eller barer, snacka och sen avsluta kvällen med sex (om vi båda vill asså). Känner du likadant så kan du väl höra av dej!? Vi kan ses på chatten och webcamma och trivs vi med det så går vi vidare.

Din ålder ligger kring 25, du är seriös och vågar träffas irl rätt snart, pallar inte skriva på nätet i all evighet. Jag är lätt att komma överens med, gillar det mesta som har med sex att göra och håller mej fräsch. Ser väl ganska bra ut och man kan väl säga att jag är en helt vanlig tjej på de flesta plan.

Hör av dej till mej så blir jag glad, det hade varit kul att träffa en kille som man kan göra lite allt möjligt med, slippa vara ensam.

Vill du ses? Vi kan hänga lite och ta en kaffe eller en öl. Jag gillar att hänga på olika fik och eller barer, snacka och sen avsluta kvällen med sex

Leave a Reply