Tja jag letar efter en skön knullkompis

Posted by admin on söndag nov 27, 2022 Under Sexannonser

skön knullkompisHello, tjej letar efter en skön knullkompis. Man brukar säga att i de lugnaste vatten går de fulaste fiskarna. Jag känner mej nästan lite så nuförtiden. Har på sista tiden tröttnat på att jämt vara så himla duktig och prydd, det är slut på det nu.

Jag bor inte hemma längre, utan på samma ort där jag pluggar. Jag delar lägenhet med en annan tjej så hos mej kan vi inte träffas, bäst är om du har egen lya eller någonstans där vi kan träffas.

När jag har tid och lust så sticker jag ut med mina kompisar och visst har det hänt att jag haft några ons. Men jag vill hellre ha en och samma kille att träffa lite då och då för jag pallar inte att knulla runt. Jag vill inte ha ett stadigt förhållande just nu, har varken tid eller lust till det. Så därför letar jag efter en snygg kille som är min motsvarighet, som kan vara min knullkompis. Så det jag söker är alltså en kille som precis som jag behöver knulla.

En duktig tjej får inte säga så, ha ha men det är ju sant! Jag är kåt mest hela tiden men med ont om tid att hänga ute leta och ragga ons. Det hade varit perfekt med en kille som är som mej. Vi tar det därifrån, sen vet man ju aldrig vad som händer i framtiden. Vi kanske vill mer än att bara ha sex? Hör av dig, berätta vem du är så kanske vi kan höras på chatten. Jag vill gärna få se hur du ser ut förs såklartt! Puss&Kram

Leave a Reply