Sex med mig och låt oss göra nya upplevelser tillsammans

Hittills har jag bara provat de normala sex varianterna, men tycker det skulle vara trevligt att uppleva något helt nytt och spännande. Jag har själv inga konkreta idéer, men jag är en mycket öppen person och jag tror att om jag bara är ordentligt upphetsad så skulle jag vilja prova helt nya saker som analsex eller slavsex. Men mannen måste då ta ledningen och visa mig allt varsamt och introducera mig försiktigt för nya saker eftersom jag inte är så erfaren, som sagt.

På min bild kan du se att jag har vackra, stora, naturliga bröst som definitivt kommer att glädja dig på det ena eller det andra viset, jag har också en liten mage, så att säga, för jag är liten för min storlek, så hoppas det inte är något du bryr dig om. Däremot stör det mig inte det minsta, om mannen har några kilo för mycket, jag tycker att en liten rund mage hos män är ganska sexigt och trevligt. Sex är viktigt för mig, men jag skulle vilja att vi först träffades någonstans på en offentlig plats och lärde känna varandra lite närmare innan det blir aktuellt med något sex. Utan sympati och förtroende för varandra så blir sex inte en lika trevlig upplevelse. Det är därför viktigt för mig, och gör mig glad om du inte skickar ett svar och ber mig om en sexträff direkt, just nu, utan att vi först kan lära känna varandra ordentligt i en säker miljö innan vi går vidare till sex!

Leave a Reply