Seriös kk sökes av en tjej kring 30 SERIÖST!!!

Posted by admin on söndag dec 11, 2022 Under Sexannonser

seriös kk

Hej! Jag är en tjej strax under 30 som söker en seriös kk. Med seriös menar jag att du är singel och letar efter någon att knulla med. Det ska vara det vi båda vill, och du är införstådd med att det inte blir någon annan slags relation.

Jag skulle vilja att vi kan ses ett par ggr i veckan och att vi kan alternera hemma hos mej och dej. Därför en klar fördel om du också bor i Skåne och gärna i södra delen. Krav jag ställer på dej är dom samma som du kommer att få av mej. Singel, renlig, drogfri och skötsam.

Sex är en viktig del i mitt liv, och jag njuter av det. Finns inga direkta hämningar här och du bör ha en sund och avslappnad inställning till det precis som jag. Hör av dej, jag är sugen och behöver dej!

Leave a Reply