Pojkväns material sökes av en snygg singeltjej

Posted by admin on tisdag apr 18, 2023 Under Sexannonser

jag är sugen på en pojkvän

Hej svejs här har ni en snygg (tycker jag själv i allafall) singeltjej som söker en kille som har pojkväns-material, är du en svärmorsdröm så är du kanske killen för mej. Jag vill träffa nån som precis som jag är trött på singellivet och vill ha nån att mysa med.

Nu vet jag att det är inte helt enkelt att hitta kärleken så när vi träffas första gången så har jag inga förväntningar utan tar allt som det kommer. Attraheras vi av varandra sexuellt så kanske vi har en tillfällig dej, om det klickar eller känns som det kan klicka så tar vi det för vad det är.

Förutsättningslösa och öppna dejter är det jag vill ha. Då tror jag också det är lättare att hitta mannen i mitt liv, men jag har kanske fel, jag provar mej fram. Gillar dessutom att träffa nya människor, det är spännande och kul. Hör av dej så kanske vi kan ses över en kopp tee eller en god middag.

Leave a Reply