Nu är det dags för hämndsex och jag ska va otrogen

Posted by admin on onsdag nov 2, 2022 Under Sexannonser

hämndsexNu ska jag vara otrogen, det är dags för hämndsex hehe. Varför undrar du säkert, jo det är så att jag har fått veta att min kille haft flera stycken under tiden vi varit tillsammans.

Jag bara tänker på det och dom tjejerna han har vatt med. Jag kan inte släppa det och nu vill jag ge igen, han vet inte att jag vet att han vatt otrogen.

Men när jag vatt otrogen så ska jag med glädje berätta för han och sen ska jag visa han fingret och sen är det slut. Jag kommer INTE att säga vem jag vatt otrogen med, det kommer han ALDRIG att få veta, han får bara veta att jag vatt otrogen!

Vi träffas nånstans på stan första gången, om det redan då känns okej för oss båda så fortsätter vi hem till dej, eller kanske till ett hotellrum eller nåt sånt. Vi kan ju vara utomhus om vädret tillåter det, hade varit extra spännande och något jag faktiskt fantiserat om.

Jag är kring 20 och vill att du ska va mellan 18-25. Bara knulla och bara en gång om du fattar, vi kan chatta först och se om vi vill gå vidare, vill vi det så väntar vi inte allt för länge, jag är sååå sugen på hämndsex nämligen hehe.

Leave a Reply