Mys som inte alltid behöver sluta med sex

Jag söker efter någon mysig kille att umgås och mysa med i soffan framför en bra film, jag saknar verkligen det där goa myset utan att det ska handla om sex hela tiden, bara att kunna krypa upp i någons famn och gosa in sig ordentligt. Ha lite livliga diskussioner om allt mellan himmel och jord och kanske även gå på bio eller något annat skoj ibland. Du ska också gilla lite större tjejer. Du ska vara mellan 25 och 35 år.

Vem är jag då? En ganska stor tjej på 25 år. Sedan jag blev singel så saknar jag verkligen allt runt i kring sexet som myset, diskussionerna och samtalen, krypa ner i sängen och skeda tills man somnar m.m. Känner du att du saknar lite av samma saker som jag och är helt okej med att det inte ligger något större fokus på sex så skriv gärna ett meddelande och beskriv dig själv lite. Hoppas på att få lära känna dig!

Leave a Reply