Letar efter en snäll själ med ett snuskigt sinne

Är du trygg och stabil, lite roligare än genomsnittet och har en kuk på mer än 26 cm? Nä, jag skojar bara. Jag faller mer för själen än för sexpack och mer för humor än kukstorleken. Tror att du, liksom jag, är varmhjärtad, genuin, pålitlig och helt ärlig. Du gillar att se humorn i både små som stora saker och även om du självklart även har en seriös sida så tar du dig själv inte på allt för stort allvar och har alltid nära till skratt.

Om ordet barnasinne inte vore så missbrukat av krystade människor utan riktig humor så skulle det kanske kunna användas ungefär här. Du är helt enkelt en snäll jävel! Snällhet är förmodligen den moderna tidens mest underskattade egenskap. Du är öppen för pirr i magen och något ”mer” om rätt känsla skulle infinna sig. Charma omkull mig mentalt. Stånga mig, sparka mig, gör någonting! För att citera matadoren i Ferdinand. Tycker du som jag att det är okristligt tråkigt att begränsa sig genom att sätta etiketter som ”dominant”, ”undergiven” etc. Vi målar inte in oss i ett hörn utan vi hänger oss åt stunden och skapar våra egna fantasier.

Du och jag är båda lekfulla, nyfikna individer som vill fortsätta med att utvecklas tillsammans. Vi gillar att ta saker i en lugn takt, njuta av ett håll-käften-hångel och är mer inne på sensualitet och passion än att bli upphängd i ett rum med sju dvärgar. Jag tänker inte skriva en hel lagbok om vad som gäller eller inte, eftersom jag jobbar inte gratis här, men en sak som måste upphöra är den systematiska misshandeln av det svenska språket här. Snälla. Jag orkar inte mer. Och just det! Jag har otroligt fina bröst!!!

Leave a Reply